Vi lægger vægt på brugen af de bedste råvarer, og får derfor kun varer som skal bruges samme dag fra udvalgte producenter og leverandører.
Alle råvarer leveres på dag til dag basis – 6 dage om ugen og kvalitetssikres af vores dygtige og professionelle kokke.
Fra den 01.09.2023 til den 31.12.2023 tilbyder vi ikke a la carte, men vores aftenmenu på 6-7 severinger
Pighvar – høbagt selleri – ravioli med jomfruhummer
Oksemørbrad – trøffelsauce – fondant
Pære – yoghurt – Sprødt – Iscreme
Gin – Mango – Lime – Lemon Soda
Amaretto – Bourbon – Lemon – Whites
Gin – Campari – Martini Rosso – Litchi Sirup
Maden på Restaurant Grønnegade er inspireret af det moderne danske køkken, samt årstiden. Vi tilbyder en aftenmenu med 6 eller 7 serveringer.
Vi glæder os til at se jer til en fantastisk aften – reservér gerne i god tid