Vi lægger vægt på brugen af de bedste råvarer, og får derfor kun varer som skal bruges samme dag fra udvalgte producenter og leverandører.
Alle råvarer leveres på dag til dag basis – 6 dage om ugen og kvalitetssikres af vores dygtige og professionelle køkkenteam.
Med granite af syltet pære og mild peberrod.
Caviar – karse – Æggeblomme
Jomfruhummer – ravioli – salvie – mandler
Terrine – blåbær- brioche brød.
Oksetournedos – farseret morkel – svampetærte – trøffelsauce.
Serveres med smørstegt hjemmebagt rugbrød samt kompot.
Baren på Restaurant Grønnegade laver fantastiske Mocktails og cocktails som kan nydes før, under og efter middagen.
Cucumber – Lime – Sugar – Fever tree Gingerbeer
Rhubarb sirup – Apple Juice – Lemon – Sugar – Whites
Apple Juice – Agave/Rosemary sirup – Lemon – Tonic
Blood Orange soda – Lemon – Sugar – Whites
Apple Juice – Tea Sirup – Lemon – Sugar – Whites
Blackcurrant juice – Cassis – Lemon – Chocolate – Vanilla Sirup
Lemon – Sugar – Creme´de Mure
Cherry – Orgeat – Vanilla – Lemon
Gin – Mango – Lime – Lemon Soda
Amaretto – Bourbon – Lemon – Whites
Gin – Campari – Martini Rosso – Litchi Sirup
Maden på Restaurant Grønnegade er inspireret af det moderne danske køkken, samt årstiden. Vi tilbyder en aftenmenu med 6 eller 7 serveringer.
Vi glæder os til at se jer til en fantastisk aften – reservér gerne i god tid