Vi lægger vægt på brugen af de bedste råvarer, og får derfor kun varer som skal bruges samme dag fra udvalgte producenter og leverandører.
Alle råvarer leveres på dag til dag basis – 6 dage om ugen og kvalitetssikres af vores dygtige og professionelle køkkenteam.
Med granite af – Champagne – syltede grønne jordbær – salturt
Caviar
Jomfruhummer – Fennikel – Agurk – Dild
Tærte af Kalvebrissel – Spinat – Estragon
Oksetournedos – trøffelsauce – stegt foie gras – puré af kartoffel – marv.
Serveres med smørstegt hjemmebagt rugbrød samt kompot.
Baren på Restaurant Grønnegade laver fantastiske Mocktails og cocktails som kan nydes før, under og efter middagen.
Mango Sirup – Lime – homemade Lemonsoda
Rhubarb sirup – Apple Juice – Lemon – Sugar – Whites
Cucumber – Lime – Sugar – Fever Tree Gingerbeer
Lemon – Sugar – Blackberry Sirup
Apple Juice – Tea Sirup – Lemon – Sugar – Whites
Blackcurrant juice – Cassis – Lemon – Chocolate – Vanilla Sirup
Peach – Hazelnuts sirup – 0,0 % Spiced rum – Whites
Gin – Mango – Lime – Lemonsoda
Whisky – Lemon – Sugar – Whites
Vodka – Triplesec – Rhubarb – Lemon
Espresso – Vodka – Kahlua
Pisco – Passionsfruit – Chocolate – Lemon – Whites
Gin – Campari – Martini Rosso – Blood Orange
Cognac – Triple Sec – Pineapple – Lemon – Jalapeno
Macallan 12 – Ardber – Hazelnutssirup – Ginger Shrub
Champagne Brut Reserve – Gin – Ginger
Maden på Restaurant Grønnegade er inspireret af det moderne danske køkken, samt årstiden. Vi tilbyder en aftenmenu med 6 eller 7 serveringer.
Vi glæder os til at se jer til en fantastisk aften – reservér gerne i god tid