Menu og vinmenu

 

Menu på Restaurant Grønnegade

 

Makrel
Rimmet makrel - ærter  - peberrod - dild
-

 Jomfruhummer

Jomfruhummer bisque - jordskokker - pære - krondild  

-

Gris
Braiseret bryst - spidskål - løg - løgblomster
-
Okse
Flat iron beef - sprød skank - bønner - gulerod - blanquet  sauce  

-
Solbær
Solbær - hvid chokolade - lakrids - sprødt - sorbet
 

Pris for 3 retter - 5 serveringer : 475,- Kr

Pris for 4 retter - 6 serveringer : 595,- Kr

Pris for 5 retter - 7 serveringer : 695,- Kr



 VINMENU

 

Østrig

2018  Grüner Veltliner, Domaine Gobelsburg 
-

Tyskland

2018 Matthias Gaul, Pas de Deux

-

New Zealand

2018 Saint Clair, Pinot Noir
-

Frankrig

2015 Château Leroy Beauval Bordeaux Superiuer

Frankrig

2012 Chateau Piada, Sauternes/Barsac

 

Pris for vinmenu - 3 glas : 385,- Kr

Pris for vinmenu - 4 glas : 485,- Kr

Pris for vinmenu - 5 glas : 585,- Kr

 

 

Har du fødevareallergi(er)? Giver du blot tjener besked, og køkkennet vil lave en menu der passer til netop dig