Menu og vinmenu

 

Menu på Restaurant Grønnegade

 

Torsk
Torsk - brændt hø - muslingsauce - fiskesvær

-

Krabbe

Krabbe bisque - selleri ravioli - pære - sprødt låg

-

Gris
Braiseret gris - skorzonerrod - farseret morkel - trøffelpuf
-
Okse
Oksefilet - okseskank terine - bagt løg - marvsauce 

-
Æble
Æble  - pistacie - karamel - yoghurt
 

Pris for 3 retter - 5 serveringer : 450,- Kr

Pris for 4 retter - 6 serveringer : 575,- Kr

Pris for 5 retter - 7 serveringer : 695,- Kr




 VINMENU

 

Tyskland

2014 Riesling Qualitätswein Dr. Loosen - Mosel

-

Sydafrika

2016 Sauvignon Blanc Klein Constantia

-

USA

2012 Pinot Noir, Howling Moon Monterey Californien

-

Frankrig

2014 Clarendelle Rouge (Inspired by Haut Brion) Bordeaux

-

Frankrig

2012 Chateau Piada, Sauternes/Barsac

 

Pris for vinmenu - 3 glas : 375,- Kr

Pris for vinmenu - 4 glas : 475,- Kr

Pris for vinmenu - 5 glas : 575,- Kr

 

 

Har du fødevareallergi(er)? Giver du blot tjener besked, og køkkennet vil lave en menu der passer til netop dig