Valentines
Valentines aften på RG
Torsk
Torsk – brændt hø – muslingesauce - fiskesvær
2014 Riesling Qualitatswein Dr. Loosen Mosel
-
Krabbe
Krabbe bisque – selleri ravioli - pære - sprødt låg
2016 Sauvignon Blanc Klein Constantia |
Gris
Braiseret gris - skorzenerod - farseret morkel - trøffelpuf
2012 Howling Moon Pinot Noir, Monterey Californien
-
Okse
Oksefilet - okseskank terrine – bagt løg - marvsauce
2014 Clarendelle Rouge, by Haut Brion Bordeaux
-
RG´s pre´dessert
-
Æble
Æble – pistacie – karamel - yoghurt
2012 Chateau Piada, Sauternes
Pris 3 retter 450 + vinmenu 375
Pris 4 retter 550 + vinmenu 475
pris 5 retter 695 + vinmenu 575
-
-